Kategoriat
Ajankohtaista

Tervetuloa taijin jatkokursseille.

Shifu Zhang Fangin 32-liikkeen sarja

Perjantaisin, alkaen 1.9. klo 19:30-21:00 Myllytullin koululla.

32-quan on Suomen Wushu-liiton pääopettajan Shifu Zhang Fangin erityisesti suomalaisille oppilailleen kehittämä sarja joka yhdistelee taijitekniikoita Yang-, Chen-, Wu- ja Sun-tyyleistä taijin kilpasarjoille tyypilliseen tapaan. 32-quan sopii erityisesti harrastajille jotka ovat jo tutustuneet Yang-tyylin taijiin alkeiskurssilla 24-liikesarjan muodossa ja kaipaavat harjoitteluun monipuolisuutta ja uusia haasteita.

Perjantain harjoituksissa pyritään tekemään paljon taijin perusharjoituksia kuten seisomaharjoittelua, kävelyä ja tekniikkaharjoittelua liikesarjan lisäksi, joten kurssi sopii niin tuoreemmille kuin pidempään harrastaneille seuran jäsenille. Yllä olevasta videolinkistä näet sarjan sen alkuperäisessä muodossa johon on sittemmin tullut muutama muutos, eli harjoiteltavaa riittää myös sarjaa aiemmin tehneille.

Uudet Chen-tyylin liikesarjat

Sunnuntaisin, alkaen 3.9. klo 18:30-20:00 Myllytullin koululla.

Uudet chen-tyylin kilpailusarjat on otettu seurassamme pikkuhiljaa ohjelmistoon. Syksy alkaa chen-tyylin tyhjän käden liikesarjalla ja perusteniikan syventämisellä. Sarja vaihdetaan loppuvuodesta chen-tyylin miekkasarjaan jota jatketaan joululomien jälkeen keväällä. Chen-miekkakurssille osallistujilta toivotaan hieman aiempaa kokemusta sekä chen-tyylistä että 42-miekkasarjasta. Perusharjoituksiin (syyskuun aikana) ovat tervetulleita kokeilemaan chen-tyyliä kaikki alkeiskurssin käyneet seuran jäsenet.

Terveisin ohjaajat Auli & Joni