Toimintasuunnitelma vuodelle 2023

OULUN TAIJISEURA RY

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2023

 

YLEISTÄ

Oulun Taijiseura ry pyrkii vuoden 2023  toiminnallaan edistämään wushu-lajien ja qigongin tunnettavuutta ja harrastusmahdollisuuksia Oulussa. Tavoitteisiin pyritään järjestämällä  Taijiquan, Dyysg-, DYKY  ja Terveys-qigong kursseja, säännöllisiä viikottaisia harjoituksia jäsenille sekä kesäaikaan kaikille avoimia ja ilmaisia kursseja Ainolan puistossa kahdesti viikossa. Lisäksi seura osallistuu mahdollisuuksien mukaan erilaisiin julkisiin tapahtumiin. Seura kuuluu Suomen Wushu-liittoon ja Suomen Daoyin Yang Sheng Gong -liittoon. 2023 on seuran 31 v. toimintavuosi.

 

SEURAN HALLINTO

Seuran asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valittu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja sekä vähintään yksi mutta enintään kolme hallituksen jäsentä (min 5, max 7 hlöä). Hallitus kokoontuu tarvittaessa. Lisäksi järjestetään seuran vuosikokous tammi-kesäkuun välisenä aikana.

 

TIEDOTUS- JA HARRASTUSTOIMINTA

Seura järjestää viikottaisia harjoituksia jäsenilleen kevät- ja syyskaudella.

Kesällä seura järjestää kaikille avoimet ja ilmaiset Taiji-harjoitukset kahdesti viikossa.

Seura järjestää Taiji- ,  Terveys-qigong  ja Dyysg-alkeiskurssit kevät- ja syyskaudella.

Seura julkaisee ja tiedottaa toiminnastaan ja tietoonsa tulleista leireistä ja tapahtumista nettisivuillaan sekä jäsenyhdistyksilleen sähköpostilla ja fb.

Seura jakaa tarvittaessa tietoa myös muille tahoille.

Seura  pitää yhteyttä kansainvälisiin lajiliittoihin kuulumalla Suomen Wushu-liittoon ja Suomen Daoyin Yang Sheng Gong -liittoon ja tiedottaa jäsenilleen lajien kansainvälisistä tapahtumista.

 

KOULUTUS- JA LEIRITOIMINTA

Seura kutsuu syksyllä Wushu-liiton päävalmentajan Zhang Fangin Ouluun pitämään viikonloppuleirin. Lisäksi seuran ohjaajat osallistuvat mahdollisiin Wushu-liiton järjestämiin ohjaajakoulutuksiin.

 

KILPAILUTOIMINTA

Oulun Taijiseuran joukkue osallistuu mahdollisuuksien mukaan lajien kansainvälisiin ja kotimaisiin kilpailuihin.