Palvelut ja yhteydenotto

Taiji & Qigong lyhyesti

Taijiquania harjoitellaan pääasiassa terveyden, mielenterveyden, virkistyksen ja liikunnan takia. Liikkeissä pyritään keskittymään kehon hallintaan ja sulavuuteen ja aika-ajoin ne vaativat voimaa ja notkeutta.

Qigong käsittelee kiinalaisia hengitys-, energia-, voimistelu- ja itsehoitomenetelmiä, jotka perustuvat perinteiseen lääketieteeseen. Lempeät venyttelysarjat soveltuvat kaikenikäisille -taitoisille ja -kuntoisille. Seurassamme harjoitellaan sekä Terveys-qigongia että Daoyin Yangsheng Gong (dyysg) -qigongia.

Katso tarkemmin lajiesittelyt.

Opetusta

Voit käydä kokeilemassa lajia alkeiskurssilla tai esittelytunneilla. Ota selvää ja kysy milloin kannattaa tulla mukaan. Seuramme järjestää myös yksityisopetusta muille seuroille, yhteisöille tai yksityishenkilöille.

Näytöksiä

Seuramme toimintaan kuuluu myös esitykset ja osallistuminen yhteisöllisiin tapahtumiin, konsertteihin sekä kulttuuritapahtumiin. Toimintamme on vapaaehtoista ja tapauskohtaista joten osallistumme esityksiin resurssien mukaan.

Leirejä

Vuosittain seuramme järjestää erityisiä viikonloppuleirejä joissa syvennytään lajiin helsinkiläisen pääopettajamme shifu Zhang Fangin johdolla. Seuran kautta voit osallistua myös erikoistapahtumiin kuten Suomen Wushu-liiton kesäleireille ja muiden yhdistysten kursseille.

 

 Ota yhteyttä

  Nimi

  Sähköposti

  Viesti

  Mikä puu on kello 18?

   

   

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *