Kategoriat
Ajankohtaista

Oulun Taijiseura juhli 20 vuotista taivaltaan 28.-29.9.2012

Perjantain Yi jing jing harjoitukset ja ryhmäkuva.

Seuramme on perustettu v. 1992 eli tänä vuonna ikää seurallemme on karttunut 20 v. Juhlimme sitä 28.-29.9.2012. Juhlallisuuksiin ja juhlaleirille oli kutsuttu kaikki Suomen Wushu-liiton seurat. Vieraita tuli Helsingistä, Jyväskylästä, Seinäjoelta ja Kannuksesta. Osa vieraista saapui jo perjantaina, jolloin aloitimme Shifu Zhang Fangin ohjaamilla harjoituksilla, joissa hän opetti Yi jing jingin, Baduan jinin ohella erään qigong klassikoista. Perjantaina oli myös Radio Megassa Henri Laukan tekemä haastattelu seurastamme ja viikonlopun juhlatapahtumistamme!

Helsingin Wushun qigong näytös, Jaana Meriläinen, Zhang Fang ja Satu Herno.

Lauantaina olimme Rotuaarilla, missä meille oli varattuna esiintymislava ja aukio klo 11-14. Lisäksi paikalla oli esittelyteltta, josta jaoimme tietoa ja lehtisiä. Pidimme erilaisilla kokoonpanoilla useita näytöksiä, erityisesti mieleen jäi ryhmä 24-näytös aukiolla Shifun johtamana, johon kaikki osallistuivat! Oli siinä oululaisilla ihmettelemistä! Rotuaarin harjoitusten jälkeen siirryimme Ruotsalaiselle koululle, missä treenaus jatkui Ba duan jin:in syventävällä opetuksella.

Baduanjin hevosasento

 Sitten olikin jo aika alkaa valmistautumaan viikonlopun päätapahtumaan illallisjuhlaamme. Tilaisuus oli Kirkkotorin koulutuskeskuksessa. Juhlaan osallistui 60 henkilöä. Mukana oli entisiä puheenjohtajia, perustajajäseniä, seuralaisia sekä tietysti ystävyysseurojen jäseniä. Lisäksi paikalla oli laaja edustus muista oululaisista taistelulajiseuroista. Tarjolla oli runsas kiinalainen illallinen. Ohejelmaakin oli,  Zhang Changli esitti kiinalaisen kuujuhlalaulun, oli myös puheita, ystävyysseurojen lahjojen vastaanottoa sekä taiji-lyhytfilmin katselu. Juhlien kohokohta oli Tapio Palomaan kirjoittaman seuran historiikin ”Valkea kaupunki levittää siipensä” julkaisu. Illallisen jälkeen ilta jatkui vielä Paitapainon kautta Oulun yöelämään, jossa virkuimmat juhlijat jatkoivat pikkutunneille saakka.

Täysikuukin saatiin valaisemaan juhlaa videoscreeniltä! By Joni Kesti.

Sunnuntaina oli vielä 24-liikkeen harjoitukset sekä Kalevan toimittajan vierailu. Sitten olikin aika hyvästellä ja kiitellä vieraat! Kiitoksia kaikille osallistujille, olitte mukana tekemässä juhlastamme ikimuistoisen ja hienon!

Sunnuntain ryhmäkuva.