Kategoriat
Ajankohtaista

Health Qigong lehti 1/2014

Hei kaikki! 🙂

Shifu Zhang Fang oli tutustunut Brysselissä 2012 1. Euroopan Terveys-qigong ohjaajien kurssilla Wuhanin urheiluyliopiston professoreihin Shi Aiqiao ja Lei Bin. Seuraavana kesänä hän järjesti FIWUF-matkan Wuhanin Uheiluyliopistoon 16.-30.6.2013. Terveys-qigong sarjoista Yi Jin Jing ja Da Wu ovat kehitetyt siellä, tiimien johdossa ovat olleet juuri Si Aiqiao ja Lei Bin, jotka myös esiintyvät virallisilla videoilla ja kirjoissa. Matka oli huima, treenasimme professoreiden kanssa Wu Qin Xi:tä ja muita sarjoja viikon verran Wuhanissa ja toisen viikon kiertelimme nähtävyyksiä, vieraillen mm. Wudang-vuorella ja risteillen Jangtse-joella. Onko liian myöhäistä kirjoittaa sitä enemmän? Ehkäpä retki olisi raportin arvoinen vieläkin?

Olen tutustunut serbialaisiin; Sashaan, Serbian päämies, Branislaviin, Ilenkaan jne. Emei-vuorella, Monsin EM-kisoissa ja Porton MM-kisoissa. Kun kuulin Portossa tänä syksynä, että heillä on qigong-seminaari Belgradissa, menin sinne tapaamaan heitä ja oppimaan Liu Zi Jue:ta. Seminaarin lopuksi sain kiinalaisilta opettajilta Health Qigong-lehden numeron 1/2014. Tarkastelin sitä tarkemmin vasta Suomessa ja huomasin, että siinä oli iso juttu samaisesta Suomen Wushu-liiton matkasta Wuhaniin kesällä 2013! Hieman harmittaa, että huomasin sen vasta Suomessa, sillä olisi ollut kiva huomauttaa, että me olimme siinä lehdessä heti Belgradissa. Niin tai näin, kiva juttu, että meidän retkemme on huomioitu näin näyttävästi!

Wuhanin reissulla Oulusta mukana olivat Jenni, Auli, Joni, Eeero, Sari, Juha ja minä.

Ohessa skannaukset lehdestä!

kansi
Health Qigong 1/2014

sivu 26 sivu 38

sivu 27
Lei Bin korjaa Tanjan liikettä Da-Wu:ssa Wuhanissa
kuva sivu 38
Wudang-vuorella. Kkuvassa Vasemmalta eturivissä: Aki, Tanja, Jaana, Auli, Fan Xue Feng, prof Shi Aiqiao. Hänen vieressä takana Joni ottaa kuvaa. Takarivissä Eero.
sivu 39
Ryhmäkuva Wuhanin Urheilu-yliopiston wushu-qigong harjoitussalissa.

P.S. Juttu reissustahan on jo kirjoitettu ja julkaistukin! Kts. yllä. Nyt puuttuu vain käännös!!!

 

Yksi vastaus aiheeseen “Health Qigong lehti 1/2014”

Kommentit on suljettu.