Kategoriat
Ajankohtaista

Ainolan kesä2020 treenit alkavat!

Lauantaisin 6.6.2020 alkaen klo 11-12,30, Aki Korhonen

Harjoittelemme lauantaisin klo 11-12:30 Ainolan puistossa Oulussa Daoyin yangsheng gong (dyysg) -qigongia sekä Pekingin urheiluyliopiston professorin, Hu Xiaofein, laatimia daoyin- ja qigong-harjoituksia, esim. Keuhkoja ja kehoa vahvistava sarja (Korona-sarja).

Voit osallistua myös online, kts. tapahtuman linkki tästä.(sama kuin aiemmissa la-online-treeneissä) . Harjoituksista on myös FB tapahtuma, katso tästä.

Lauantaisin klo 11-14, vapaat treenit

Harjoitukset muotoutuvat osallistujien mielenkiinnon mukaan, porukalla tai soolo treenailua ilman ohjausta. Yhdessä toisiltaan mahdollisesti jotain uutta oppien ja kokemuksia jakaen.

Keskiviikkoisin 10.6.2020 alkaen klo 18-19.30, Soila Heikkilä

Harjoittelemme Daoyin yangsheng gong (dyysg) miekka sarjaa. Voit tulla kokeilemaan vaikka puulastalla tai lasten lelumiekalla.


Keskiviikkoisin klo 18-19.30, vapaat treenit

Harjoitukset muotoutuvat osallistujien mielenkiinnon mukaan, porukalla tai soolotreenailua ilman ohjausta. Yhdessä toisiltaan mahdollisesti jotain uutta oppien ja kokemuksia jakaen.

Kaikilla harjoituksilla puistoissa on säävaraus.
Harjoituksia järjestetään syyskauden alkuun saakka tai osallistumisen kiinnostuksen mukaan.
Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

Tervetuloa!

Paikkana on perinteinen paikka Oulun Taidemuseon takana, lasten leikkipuiston ja Kiikun läheisyydessä ojan toisella puolen suureten lehtikuusten suojissa.

Yksi vastaus aiheeseen “Ainolan kesä2020 treenit alkavat!”

Kommentit on suljettu.