Home » Ajankohtaista » Vietimme Taiji-piknikkiä la 6.6.2015

Vietimme Taiji-piknikkiä la 6.6.2015

Kuvaus Meimi 6.6 (11) – KopioOulun Taiji-seuran perinteinen kesä- ja puistokauden aloitus pidettiin lauantaina 6.6.2015. Alkuviikon viileä ja tuulinen sää muuttui mukavasti tyynemmäksi ja pilvi-poutaiseksi, tosin pientä sadettakin oli, mutta se ei meitä haitannut. Sunnuntaiaamuna viiden eläimen turkit olivat aamutreenissä tarpeen, kun vettä satoi ja tuuli, mittarin näyttäessä kymmentä astetta, joten piknik sattui säiden puolesta tosi sopivaan väliin!

Kuvaus Meimi 6.6 (2)

Pikink tarjoilua, mm. Maritan Kiinan tuomisia, polttariseureen kakkulahjoitus ja seuralaisten itse tekemiä ruokia. Kuva Meimi

Paikalla oli kolmisenkymmentä ihmistä, suurin osa seuralaisia, mutta myös uusia taijista ja qigongista kiinnostuneitakin oli mukana. Lisäksi tilaisuuteen tuli ilahduttavasti paljon entisiä seuralaisia tervehtimään Mini-Remoa ja treenailemaan kanssamme! 🙂

Kuvaus Meimi 6.6 (1)

Aki avaa tilaisuuden virallisesti ja juhlallisesti kaikkien seuratessa sitä asiaankuuluvalla herpaanutmattomalla vakavuudella. Kuvassa piknikteltan edessä vasemmalta, Mirkka, Jiahui, Anne, Marita, Jenni, Aki ja Piia. Kuva Meimi.

 

Tilaisuus aloitettiin qigong-painotteisella alkuverryttelyllä ja siihen liittyen opettelimme hieman Terveys-qigong-sarjaa Yi Jin Ying, joka on ohjelmistossa tulevalla Wushu-liiton kesäleirillä Kuortaneella.

Kuvaus Meimi 6.6 (10)

Yi jin jing, Wei Tuo 2.liike. Kuva Meimi

 

 Maltoimme tehdä vielä hieman tuishouta, vaikka kaikkia eväspöydät jo houkuttelevatkin. Muiden ruokia maistellessa minä halusin välttämättä esittää Wu-tyylin sapelisarjan, koska se on niin jäätävän viileä sarja.

Kuvaus Meimi 6.6 (13)

Aki tekee Wu-tyylin 13-liikkeen sapelisarjaa. Kuva Meimi.

Sitten jatkoimme 24-forever-sarjalla, johon aikalailla kaikki osallistuivat, siksi siitä ei kuvaakaan taida valitettavasti olla. Teimme sen kaksi kertaa ja siirryimme sitten tekemään muita taiji-sarjoja kuten; 42-miekka, Uusi Yang-tyylin miekka, Uusi Chen-tyylin tyhjän käden sarja, Chen 56…Kuvaus Meimi 6.6 (11) – Kopio

Ohjelman mukaisesti pidimme toisenkin kunnon ruokatauon ja ruoka ja juoma maistuivat hyvin, samalla kun saimme nauttia aina yhtä upeasta 52-liikkeen viuhkasarjan esityksestä, jota Jenni ryhmineen on harjoitellut kuluneen talven ajan.

Kuvaus Meimi 6.6 (5)

52-liikkeen taijiviuhka. Jenni, Anja, Jiahui, Marita, Mirkka, Meimi, Vesa ja Auli. Kuva Eero.

Piknikin loppupuolella Jenni ja Auli järjestivät tutustumaan tulleille mahdollisuuden kokeilla taiji-peruskävelyä sekä joitain liikkeitä.

Pikkuremo oli Emmin (Maritan koira) kanssa tarkkaillut tilanentta ja tutustunut ihmisiin. Kuvaus Meimi 6.6 (11) aa

Mini-Remo on seuramme uusi maskotti, joka lähti Kiinasta Maritan mukaan Emei-vuoren kautta kaukaiseen Suomeen. Mini-Remo on hyvin sympaattinen kaveri jolla on vahva qi.

Kuvaus Meimi 6.6 (12)

Jiahui, Mirkka, Meimi, Marita, Mini-Remo, Aki. Kuva Eero

Mini-Remo halusi lähteä mukaani ja lähdimme tilaisuuden loppuessa n. klo 15 kohti Aaltokangasta ja uusia seikkailuja.

Puistoharjoitukset tästä eteenpäin lauantaisin klo 12 ja keskiviikkoisin klo 18.

Hauskaa oli, kiitokset kaikille! 🙂

ab_DSC_6097(1)

Meimi, Mirkka, Auli, Aksu, Eero, Jenni, Mini-Remo ja Judy. Kuva Marita.

Puistonäkymisiin! Aki

a_DSC_6016

Eero, Meimi ja Mirkka. Kuva Marita.

a_DSC_6096_muokattu2

Takarivistä: Meimi, Mirkka, Auli, Aki/ Eero, Jenni, Marita ja Mini-Remo

a_DSC_6023

Mini-Remo. Kuva Marita.

Comments are closed.