Home » Tietoa seurasta

Tietoa seurasta

Tietoa001Oulun Taiji-seura on vuonna 1992 perustettu, voittoa tavoittelematon Suomen – ja sitä myöten kansainvälisen – Wushu-liiton jäsenseura. Harjoitustoiminnan lisäksi järjestämme opetusta myös seuran ulkopuolisille ryhmille ja osallistumme erilaisiin kulttuuritapahtumiin Oulun alueella mm. näytösten muodossa. Seurallamme on runsaasti harjoitusvuoroja kesä- ja syyslukukausittain niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille sekä kesällä järjestämme kaikille avoimia, maksuttomia harjoituksia Ainolan puistossa.

Opetuksemme perustuu pääosin Chinese Wushu Associationin sekä Chinese Health Qigong Associationin standardisoimiin, kansainvälisesti tunnettuihin Taiji-kilpasarjoihin ja terveysvaikutteisiin Taiji- & Qigong-liikesarjoihin joita opettaa pääopettajamme shifu Zhang Fang.

Pääopettajamme shifu (mestari) Zhang Fang vierailee seurassamme yleensä kaksi kertaa vuodessa järjestämällä viikonlopun yli kestävän intensiivikurssin ajankohtaisista liikesarjoista.

Oululaiset ovat osallistuneet Zhang Fangin leireille myös Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella ja jopa päässeet retkelle opiskelemaan lajia Kiinaan, Wuhanin urheiluyliopistoon.

Shifu Zhang toimii ammatikseen taiji- ja wushu-opettajana Helsingissä. Hän on Suomen Wushu-liiton sekä Helsingin Wushu-keskuksen päävalmentaja ja perustajajäsen. Muita Suomen Wushu-liiton jäsenseuroja ovat mm. Jyväskyläläinen Jigotai ryKuopion Taijiquan rySanbao Järvenpää ryLappeenrannan Taiji hu bian ry sekä Seinäjoen Virusmäen Wushu ry.