Home » Mini-Remo » Syyspiknikkiä puistokauden loppuun ja Oulu askeltaa

Syyspiknikkiä puistokauden loppuun ja Oulu askeltaa

Vietimme 15.8. virallisen OTS puistokauden lopettajaisia alkukesän tapaan pikniköiden Ainolan puistossa.  Samalla tapahtumalla osallistuimme Oulu askeltaa tapahtumaan. Maailmanympärysmatkaa  taittui aika monilla askelilla.

Ilmojen herrat suosivat meitä oikein loistavalla aurinkoisella ja lämpimällä säällä. Herra SateenTekijä oli päästetty nyt hyvin ansaitulle vuosilomalle. Näyttää elokuun seuraavallekin viikolle olevan luvassa herkullisen aurinkoista säätä,  joten epäviralliset puisto treenit voivat hyvin jatkua salikauden alkuun saakka. Superkelit luvassa siis Taiteiden Yöhön torstaina 20.8. ja sitä edeltäviin kertausreeneihin keskiviikkona 19.8.  Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät(ks Jennin email).

piknik_alkaa_0

Kuva by Eero

Harjoittelun aloitimme qigong harjoituksilla ja qi:n metsästämisellä. Aki opetti  Zhang Guangden yksinkertaisia, mutta vaikeita keskittymis harjoituksia alkuun. Lisäksi  tehtiin kaikkien lempparilämppäriksi muodostunut Hu Xiao Fein sarja. Sen jälkeen tehtiin ilman muuta Kuortaneen leirin parasta eli Daoyin YangSheng Gong Shi Er Fa sarja.

piknik_alkaa_0_1

Rankan aloituksen jälkeen oli vuorossa tapahtuman tärkein eli eväiden syöntiä iki-ihanan lehtikuusemme suojissa.  Eväät oli hetkessä pitkin poikin liinoja epätaiteellisesti mutta kodikkaasti ripoteltuna.

Ajankohtaista herkkua eli Mustikoita oli sekä valmiiksi jalostettuna, että tee se itse askartelijoille tarjoiltuna (fast raw food muffinssi). Syötävää olisi normi tavan mukaan riittänyt isommallekin porukalle.

Tauolla kävimme Jiahuin kanssa läpi Akin aloituslorun(siis by Zhang Guangden) ääntämystä. Jospa siitä jonku sanan muistaisi jonku ajan päästäkin :).

Aksu ei kauan malttanut istuskella paikoillaan, joten hän komensi Eeron mukaansa tekemään sapelisarjaa muiden taukoillessa. Mini-Remoa hiukan hirvitti eikä se uskaltanut seurata, kun sapelit viuhuivat aikas läheltä. Mutta lopulta sekin uskalsi avata silmänsä kun muutkin seurasivat esitystä kiljahtelematta.

piknik_alkaa_1

Kuva by Virpi

Tauon jälkeen tehtiin urakalla 24-sarjaa, koska olimme saaneet mukaan myös uutukaisen tutustujan.  Voimajoukon keskellä hän pääsi hyvin rytmiin mukaan ja hengaili sarjan hienosti kolmesti läpi muun joukon vetämänä.

Myös miekkailijat halusivat tarttua välillä aseisiin ja kokeilla onko teräs liian kuumaa helteellä. Uusimmalla sarjalla tietenki aloiteltiin. Saman verran se painoi(nii siis se lämpölaajeneminen ei siis vaikuttanut painoon…). Pikkasen oli nestehukan aiheuttamaa hämmennystä musiikin tahdin yms detaljien suhteen :), mutta kaikilla oli kivaa.

piknik_alkaa_2

Kuva by Eero

piknik_alkaa_4

Kuva by Eero

Koska Mini-Remoa ei otettu ensimmäisellä evästauolla mukaan ruokailemaan, niin se hiukan mökötti ja tuijotti vaan liinalle jätettyjä eväitä merkitsevän painokkaasti . Se sekoitti ajatuksen voimalla lisää järjestystä liinalla, mutta kukaan ei huomannut muutoksia. Hukkaan meni sekin reeni sillä.

Mökötykseen ei heti älytty tarttua, vaan harjoituksia jatkettiin lähes helteisessä auringon paisteessa. Luultiin että Idän kaveri haluaakin kelliä auringonpaisteessa kolean kesän jälkeen.

 

 

Osalla porukkaa oli omat hienot tuulettimet mukana, ja he saivat jäähdytystä tarpeen mukaan harjoitusten välillä. Kuvassa viuhka reenaajien enemmistö ei ole oikeassa tällä kertaa tuon pään asennon suhteen :). Jospa tuo nyt muistettaisiin Taiteiden yössä !

piknik_alkaa_5

Kuva by Eero

piknik_alkaa_6

Mini-Remon kertomaa:

Jumpe että niillä kesti älytä, että onhan mulla tosi kuuma kellua tossa kuusen oksalla suorassa auringon paisteessa. Muuten se on ollut tosi kiva näköalapaikka kaikissa reeneissä, mutta nyt ugh! Siis kun olen tottunut tähän Suomen kesän koleuteen Kiinan lämmön jälkeen, niin ei oikein suorilta meinannut onnistua nauttia. Kyllä oli karmee jano, onneksi oli kaikenlaista hyvää juotavaa. Sitten ne vielä pani mut temppuileen ruualla ennen kuin ne antoi syödä. Joka paikassa minua oli naksuja ja mun  piti pystyä heittään monta namipalaa suuhun yhdellä heitolla. Ja sen tempun aikan tuon hunajakipon piti säilyä vielä pään päällä. Selvisin:). Ja sain palkaksi lisää herkkuja. En jaksanyt syödä ihan kaikkea mitä ne tarjos, joten jemmasin osan rusetin alle piiloon. Virpillä oli ollut niin herkulliset leipojaiset, että oli vielä maistelu energiaa jäljellä, sain nuolla kaikki kulhot siellä:).

Ainolan puiston suuri lehtikuusi tarjosi näissä reeneissä auringonsuojaa. Samaista kuusta on käytetty kesän aikana monen monta kertaa vesisateenkin suojana. Reenejä on siis tehty ninja meiningillä kun sadekaan ei ole pidätellyt innokkaita reenaajia kesän aikana.

piknik_alkaa_7

Kuva by Eero

Suuresti Kiittäen Erittäin Mukavasta piknikseurasta, Mahtavasta sateisesta kesästä ja

SuperHauskaa loppusyksyä toivottavat Marita & Mini-Remo

p.s. Mini-Remo oli hakkeroinut Maritan salasanan ja tehnyt toisen blogijutun yksinänsä:

http://ouluntaiji.fi/2014/mini-remon-seikkailut-china-town-week-oulussa/

piknik_end

Syys taiji piknik ENDs

Comments are closed.