Kategoriat
Ajankohtaista

OTS osallistuu MoveOulu tapahtumaan 27.8.2016

moveoulu-mainos

Hei kaikki, hi all, 大家好,

Oulun taiji seura osallistuu Move Oulu 2016 tapahtumaan lauantaina 27.8.2016 Nallikarissa. Seuraavassa ovat järjestäjän tapahtumasivut: http://www.moveoulu.fi/

DSC_4539-m
Esityspaikka on nurmella, osittain koivujen katveessa

OTS:än sijainti Nallikarissa löytyy myös tapahtuman sivuilta, mutta näkyy myös seuraavassa merkittynä numerolla 31 !

kartta alueesta
OTS sijainti numerolla 31

Tapahtumassa pääsevät kaikki tutustumaan seuran molempiin lajeihin qigong ja taiji (tarkempaa lajiesittelyä molemmista sivulla http://ouluntaiji.fi/2014/tietoa-seurasta/ ). Soveltavaa qigongia(taijia) on tarjolla liikuntarajoitteisille, jotka pystyvät joko itse tai avustajansa kanssa siirtymään meille varatulle nurmialueelle. Liikuntarajoitteiset osallistuvat yhdessä muiden kanssa samaan harjoitukseen. Tunne omat rajasi on yksi lajin motto, kuuntele aina kehoasi.

Tapahtumassa on lajeihin tutustumisen lisäksi seuralaisten näytöksiä sarjoista molemmista lajeissa, sekä välineiden kanssa että ilman tehtäviä sarjoja.

Ohjelman runko on seuraavan tyyppinen.  Lajiin tutustumisia on vuorotellen molemmista lajeista. Puolen tunnin välein on esityksiä taiji sarjoista, minkä jälkeen opetusta. Ohjaajat ovat varmuudella opastamassa 12-15, mutta paikalla voi olla ’epävirallista hengailua, lämmittelyä ja hengittelyä’ ehkä myös 10-12 ja 15 jälkeenkin:

12:00 NÄYTÖS

12:10 OPETUS: taiji perusteet

12:30 NÄYTÖS

12.40 OPETUS: Qigong perusteet, soveltuu helpommin liikuntarajoitteisille

13:00 NÄYTÖS

13:10 OPETUS: taiji perusteet

13:30 NÄYTÖS

13.40 OPETUS: Qigong perusteet, soveltuu helpommin liikuntarajoitteisille

14:00 NÄYTÖS

14:10 OPETUS: taiji perusteet

14:30 NÄYTÖS

14:40 OPETUS: Qigong perusteet, soveltuu helpommin liikuntarajoitteisille

noin 15:00 :  OTS ’virallinen’ ohjaajisto poistunee paikalta, hengailijoita saattaa jäädä jos kiinnostusta näyttää riittävän ja kelit suosivat. Never know what happens and if the joy takes the control and gives extra power. Something unexpected and uncontolled internal power. Feel free to enjoy.

Yleistä tapahtumaan tuleville:

Varautukaa kelin mukaiseen, joustavaan vaatetukseen kuten kaikissa muissakin urheilulajeissa tapahtumassa.  Mutta koska taiji&qigong ovat sisälajeja pääasiassa, emme harjoittele kovissa olosuhteissa eli esim. ukkosessa ja kovassa vesisateessa. Taiji&qigong lajit eivät tarvitse mitään erityis varusteita aloittelijoilta&tutustujilta. Omat juomat mukaan.

OTS:än puolesta tervetuloa

toivotteleepi Marita

27.7.2016 tapahtuman ensimmäinen luonnos, päivittyy todennäköisesti lähempänä tapahtumaa

20.8.2016 päivitetty paikalla olotietoja

DSC_5025_m
OTS:än sijaintia toisesta suunnasta