Home » Mini-Remo » Mini-Remon seikkailut Kuortaneella ja Salaisuuksien Kakku Axu 1965:lle

Mini-Remon seikkailut Kuortaneella ja Salaisuuksien Kakku Axu 1965:lle

FIFUF SUMMER SEMINAR 2015

Mini-Remon kertomaa: Sain kuulla Kuortaneen kesäleiristä heti Suomeen saavuttuani, joten en olisi millään malttanut odottaa leirille pääsyä. Odotusta helpotti kaikki mukavat kotivierailut seuralaisten luona. Onpa ollut niin superb mukavia ja opettavaisia reissuja. Vähän tuli lisäjännitystä leiriä edeltävällä viikolla, koska keskiviikkona satoi niin paljon, ettei Jiahui uskonut näkevänsä ketään puistossa. Olin niiiiin paniikissa, koska olin kuullut myös Akin yllätyssynttäreiden vietosta. Sillä on juhlava hetki 18.8. ja jengi keksi juhlistaa sitä etukäteen leirillä. Melkein alkoi itkettää ku alkoi näyttää ettei pääse mukaan. Koitin Jiahuille huutaa että on siellä monta tyyppiä, mutta ei se kuullut, kun sade vaan ropisi sen korviin. Onneksi Marita kuitenkin kuuli huutoni Kuivasjärvelle asti kun se rauhoittui iltaunille ja sai vähän hiljennettyä muita apinoita päästään. Se älysi ottaa yhteyden FB:n kautta ja pääsi hakemaan minut mukaan torstaina töittensä jälkeen. Jippii, Kiitos :).

Kuortaneen superqigong  kesäleirille 31.7-2.8 OTS:stä lähti Mini-Remon mukana 10 seuralaista kolmella autolla(URI,HYS ja TNZ):Jenni, Piia, Auli, Aksu, Meimi, Anne, Virpi, Taina, Kirsi ja Marita. Perjantaina qigong harjoitukset alkoivat Daoyin YangSheng Gong Shi Er Fa sarjan opiskelulla Mr. Zhuang Yongchang:in opettamana. Ne olivat niin mukavat ja energiset reenit, että niiden jälkeen ei pitkän automatkan rasitukset tuntuneet missään.

DSC_1002

Daoyin YangSheng Gong Shi Er Fa sarjan opettaja Mr. Zhuang Yongchang OTS joukon ympäröimänä

Mini-Remon kertomaa: Mää seurasin silmä tarkkana lattian rajalta ihmisten jalkojen välistä opetusta, koska en päässyt kenenkään reppuselkään liikkumaan. Onneksi mulla on superkuulo ja laserkatse. Mää muka hikoiluttasin liikaa? no, heikkokuntosiapa ovat, ku en paina juuri mitään. Kaikenlaista, saisivat reenata pikkasen enemmän. Saa kyllä Suuri Päällikkö laittaa kuriin tommoset laiskottelijat. Oli niin kiva kuulla syntymämaan kieltä, mutta en minä teille viitsi ihan kaikkia kertoa mitä ne sano. Kyllä ne oli aika tyytyväisiä. Kehityskelpoisia yksilöitä kaikki. Samaa mieltä tosin ko minä, että pitäis enemmän reenata.

DSC_0781

LeijonaKuningas Aci vastaanottaa Piian KäärmeYinYang Kakkua

 

Harjoituksen ja saunomisen jälkeen menimme grillikatokseen odottamaan muiden leiriläisten saapumista illanviettoon ja meijän Suuren Päällikön 5V ylläri kakun syöntiin. Ilta oli erinomaisen hieno synttäreiden viettoon.  Muutama viikko etuajassa ei haitannu ketään. Kakku tuotiin sädetikkujen ja synttärilaulun saattelemana sopivasti yllättyneen Acin luo. Upea KäärmeYinYang kakku ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Kiitos Piia !

 

 

Koska Aksun on havaittu käyttävän piristeeksi reeneissä SiSu pastilleja, niin hänelle annettiin kakun lisäksi myös Iso pakkaus Sisu Kipinää siltä varalta jos rankat reenit aiheuttaa lisä-energian tarvetta. Väsymystähän ei kyllä yleensä tapahdu leirien aikana, koska qigong on itsessään parantavaa ja piristävää liikettä. 5V Tiploomin luovutus on myöhemmin Oulussa Ainolan puistossa.

DSC_0783

Lisäksi 4ki saapi lempparia – Sisu pastilleja

 

Kakun leikkaamisessa noudatettiin suomalaisia perinteitä kuten jalan polkaisua asiaankuuluvilla voittajatuuletuksilla.

DSC_0793

Ennen kakun leikkausta pitää polkaista jalkaa

1_DSC_0802

Salaisuuksien kakku alkaa maistua

 

Voittaja Akzu pääsi leikkaamaan kakkua ensimmäisenä.  Heikki taisi olla seuraavaksi nälkäisin tai nopein leikkaaja. Oli parasta kakkua mitä kukaan voi toivoa !

Kakun syönnin lomassa leiriläiset saivat kirjoittaa puumerkkinsä 5V Tiploomiin muistoksi AI<ille.

Mini-Remon kertomaa: Mää en antanut niiden valvoa perjantai-iltana liian myöhään, koska näin että lauantai päivä oli kymmenestä asti täynnä tiivistä ohjelmaa ilta kahdeksaan asti.  

DSC_0863

Yöllistä auringonottoa ja kehosta irtautumisharjoituksia

Arvasin että mää joudun kuitenkin seuraamaan seinän vierellä muiden reenaamista ja osallistumaan reeniin vain virtuaalikehon avulla joten vaadin, että  Kaitsijat kokeilevat kehosta irtaantumista. Ne ottivat ensin vaan aurinkoa;).  Aika hyvin se kuitenkin onnistui kuten kuvasta näkyy. Sen harjoituksen aikana tein sitten lisäksi jäynää Tainalle piilottamalla sen työkännykän. Sitä käytiin etsimässä myös grillikatoksesta ystävällisten kiinalaisten vieraidemme avustuksella. Vasta kun ne luovutti etsinnän ja Tainakin alkoi ihan murtuneena nukkumaan, oli pakko heltyä. Kuiskasin Maritalle että se on piilossa parvekkeen pöydällä, aika taitava kuuntelemaan toi tyyppi. Löytymisen aiheuttikin sitten naurujooga energiaa Kaitsijoille pitkälle yöhön ja seuraavaan päivään. Ja heti ku Taina nukahti meillä oli pitkät henkevät keskustelut Maritan kaa. Koitin opetttaa sille kiinaa, mutta se oli niin ylikunnossa ja virkeenä illan reeneistä ja urheilujuomasta että ei se malttanut keskittyä.

DSC_1236

Mr Strong Stone Man

Lauantaina jatkoimme ylivirkeinä perjantaina aloitetun sarjan harjoittelua. Opetus jatkui yhtä erinomaisen rentona ja mukaansatempaavana kuin perjantainakin. Kaikki vaikuttivat tyytyväiseltä saatuun oppiin. Ihastuttavan rento ope palkittiin illanvietossa perinteisin suomalaisin juhlamenoin :). Siitä riitti positiivista energiaa myös sunnuntaille kuten kuvasta näkyy.

 

Syönnin jälkeen saimme kuunnella Mr. Chen Changle:n luentoa qigongin ja kiinalaisen lääketieteen peruskäsitteistä. Kalvojen lukeminen ja kiinalaisten merkkien ylöskirjaaminen oli hiukan liian haasteellista leiriläisille. Mini-Remon ei tarvinnut niitä kirjoittaa lehtiöön, koska hän omaa rajattoman muistikapasiteetin. Myöskin hänet palkittiin illlalla suomalaisilla perinnejuomilla(tai rehellisesti sanottuna hän voitti sen aika lailla ylivoimaisia ninja kykyjään käyttäen).

DSC_1004

Mini-Remo kuuntelemassa Mr. Chen Changlen luentoa (alias Mr Butterfly Man) turvallisesti Annen vieressä

 

DSC_1024

Ms UltraFlex Cat OTS tiimin ympäröimänä

 

Luentojen jälkeen pääsimme oppimaan Yi Jin Jing sarjaa opettaja Ms. Yao Qiong johdolla. Uskomattoman taipuisa opettajamme veti hienosti loppupäivän harjoitukset. Iso voima hennolta näyttävässä kropassa vakuutti.

OTS-juhlakirjan luovutuksen yhteydessä saimme kuulla, että A saa hänet Porton MM-kisoissa nähdä tuomarina. Lycka till :).

 

Lämpimässä palloiluhallissa jokaisella oli varmasti qi-energiat kohdillaan päivän päätteeksi.

 

DSC_1037

Mini-Remon kertomaa: Piiitkän päivän päätteeksi pääsin heti testaamaan hotellihuoneiston Mini-Saunaa, joka oli laitettu tauon aikana  lämpiämään. Se aiheuttikin niin kovan janon kaikille, että huoneessa tuli kiista siitä kuka saa juoda loput punaviinistä. Mää heitin Tainan nurkkaan tuolille ja Maritan niskalenkillä sohvalle. Jippii, voittajana sain koko pullon. Oli niin kivaa, aloin meditoimaan ja kävin pitkällä retkellä Emei vuorella ja Chendu:ssa. Kävin moikkaamassa virtuaalisesti myös muita vanhoja kamuja, jotka vieläkin nököttää siellä Chendussa kaupan hyllyllä ja varastoissa.

Viinipullon voitossa oli sitten se kolikon toinen puoli: pikku pandan ensimmäinen saunominen aiheutti sille yllärinukahtamisen kesken illan. Grillibileet jäi väliin. Eikä se siten ehtinyt tehdä muita jekkuja kellekään toisen yön aikana.

Kyllä Mini-remoa sitten harmitti, kun sille kerrottiin mitä ohjelmaa lauantai-iltana oli grillikatoksessa. Elukkasarjaa sarjana tehden, mikä tarkoittaa että kukin tekee siitä yhden eläimen ja jonossa seuraava jatkaa. Shifu aloitti tiikerillä, Jaana jatkoi peuralla, Auli karhulla, Jenni apinalla ja Meimi lopuksi kurjella. Lisäksi Jaana,Auli,Jenni ja Meimi esittivät meille Dawu-sarjan niin kauniisti, että kaikki hiljenivät seuraamaan esitystä asiaankuuluvalla hartaudella. Jossakin vaiheessa tehtiin myös känni-24, joka erehdyttävästi muistutti normi 24:sta. Lisäksi kiinalaisia vieraitamme viihdytettiin suomalaisilla kanbai juomilla ja siihen kuuluvilla tanssisuorituksilla ja esityksillä. Ai niin, ja olihan siellä sitä grillaamistakin :).

DSC_1245

Perhoskuvien ihastelua seuramme 20v juhlakirjan omistussivulta Mr Buterfly Man:in kanssa

 

 

Illan kruunasi Mr. Chen Changle:n perhosrunoelma perhostanssien jälkeen. Perhosrunoelmalaulu siivitti asianosaiset piirtelemään asiaankuuluvia muistopiirroksia OTS seuran 20 V julkaisun omistuskirjoituksen somisteeksi. Tämä lisäsi positiivisen energian määrää sunnuntaina kirjasen luovutuksen yhteydessä. Kiitos :).

 

 

Sunnuntai valkeni lämpimän aurinkoisena. Palloiluhallille kokoonnuttiin ensin kuulemaan päivän ohjelma, minkä jälkeen Duanin suorittajat jäivät sisälle hikoilemaan. Meijän Pikku-Remo pääsi vetämään muulle porukalle ulkoliikuntaa, mistä Mini-Remo oli myös oikein onnellinen auringon helliessä lepäilyä ja meditointiharjoituksia. Alkulämpän jälkeen tehtiin Daoyin YangSheng Gong Shi Er Fa sarjan kertausta.

DSC_1114

Mini-Saunan hyydyttämä Mini-Remo sunnuntaina elpymässä ulkoreenien aikana

Mini-Remon kertomaa : Minulla oli sunnuntai aamuna ihan kumma olo. Saunan jälkeen janotti ja join hyvin, mutta silti herätessä janottaa lisää, kummallista.

Onneksi olin niin hyvin varautunut piristävillä juomilla. Oli niin kivaa se auringon otto, mutta piti taasen mennä sisälle. Siellä oli tehty jotain Duan kokeita.

Niiden jälkeen kaikki saivat todistukset kurssin suorittamisesta. En kyllä yhtään ymmärrä mitä ne niillä papereilla tekee? Jakamisen seuraaminen oli niiiiiin tylsää, että pistin päikkäreille kesken hälinän. Tosi tylsää, ja kaikki se valokuvien ottaminenkin.

Mutta sitten miten ihanaa, minäkin sain todistuksen 🙂. Wau, emmä kyllä tiiä mitä sillä tehään ? Mutta sen minä tiiän, minne pääsen seuraavaksi: Jennin mukaan, jippii ! Pääsin eri autoon kotimatkalle!  

e_DSC_0858

Mitä Käärme kakusta jäi perjantai-iltana jäljelle

Tuleva synttärisankari sai Tiploominsa 5.8. keskiviikon reeneissä Ainolan puistossa taaskin parhaassa puistotreenkelissä mitä voi kukaan toivoa. Ihan normi kesäkeli.

DSC_1275

Aken 5V Tiploomi

Mini-Remon nimen taustoja:

On tullut kyselyä mistä nimi Mini-Remo pikku panda maskotillemme. Tässäpä kaikille tarina ja kuvatus, jottei tarvi erikseen kaikille selitellä:).

Kuvassa näkyvä pehmytkantinen pokkari kuuluu sarjaan Remo-kirjoja. Kaikki oululaiset aloittelevat pikkukaratekat(minä mukaanlukien) käyttivät tätä kirja sarjaa ’oppikirjana’ ja oheismateriaalina 80-luvulla. Minulla on tuo 1 pokkari, koska velipoikani(vm 18.8.1955) lahjoitti ton kaksoiskappaleensa minulle joskus 1986-1990 välillä. Muut osaset lainasin kirjahyllystä….

f_DSC_1254

Mini-Remon nimen esikuva

Remo on siis ihan oikea fiktiivinen hahmo. Remo oli pahisrikollinen, jonka FBI tai CIA(en enää muista) pelasti muistaakseni kuolemantuomiolta. Mutta sen ehtona oli alkaa hyvisten puolelle rikollisten kiinniottajaksi. Remon opettajaksi tuli shiatsu Mestari Chiun, joka ensimmäiseksi laittoin Remon paastolle, koska Remo haisi hampurilaisille !

Kuvan kirjassa on opetus ja kertaus liittyen perhostarinaan, joka meille kerrottiin Kuortaneen luennolla by Mr. Chen Changle. Eli Remon Mestari  Chiunin sanoilla(s.53): Kun näet kauniin perhosen, pysähdy. Älä koske siihen. Älä koske mihinkään mihin mielesi tekee koskea.

Ja miten tää Akiin liittyy? No, viime syksynä jossain reeneissä kun Aksu setä opetti käden asentoa, kyynärpäät alas!, tuli maininneeksi Remo oppikirjan opit. Ja sen jälkeen A oli sit Pikku-Remo, minkä vuoksi pikku-pandan täytyy olla Mini-Remo. That’s it. Simple.

 

Ninja-Levelit:

Kotimatkalla TNZ-tiimi(Taina,Kirsi,Virpi,Marita) kehittelivät Erittäin Vakavamielisen Leveli määrittelyn Oulun Ninjoille. Määrittely on patentoitu ja tarkemmat toiminnalliset ohjeet tarkoin varjeltuja salaisuuksia, laskenta algoritmi lopussa:

Plus5:

+qi-energian kanavointi ja yhteys universaaliin energiaan

+inkarnaatioiden muistaminen

+liikkeen vaikutusten tunnistaminen bai hui:ssa, ming men:ssä ja dantian:ssa

+tyhjyyden läpi näkeminen

+fenix linnun havaitseminen

Plus4:

+Axun ohjeiden kunnioittaminen ja noudattaminen

+päivittäinen harjoitus

+Asenne, Asenne, Asenne

+kun yhdistetään renmai ja dumai > kielenkärki kuplii

Plus3:

+Qin:n ohjaaminen dantianiin mieltä tyynnyttävällä tavalla

+ying ja yan periaatteen ymmärtäminen

+nöyryys ja avoimuus kaikissa oppimistilanteissa(ylpeyden, pelon ja itsepäisyyden välttäminen)

Plus2:

+qi-energian tunnistaminen

+halukkuus

Plus1:

+tarjoilu

Zero taso: Musiikkiliikuntaa, ’kuhan tässä jumppaan’,ei edes yritä tavoitella todellista qi:tä.

Miinus1: reeneistä möhästyminen

Miinus 2: juottaminen

Miinus3:Piristeiden käyttö, esim ’magnesium-jauhe’

Miinus4: kiinni käyminen

Miinus5: Suuropettajan uhmaaminen

Levelin laskenta ohje ja kertoimet:

N= Kamujen antama ninja henki kerroin, voi muuttua puolen vuoden välein, arvo-alue 0…3

V=toiminnon vastuu kerroin (-2=syytön, 0,1 =syyntakeeton, 0.5=syyllinen,2=vastuullinen,2.5=syyllinen ja vastuullinen)

L= N*(V*PlusX(X=1…5)+ V*MiinusX(X=1…5))

Comments are closed.