Home » Mini-Remo » Mini-Remo: tein taikoja China Town Week-tapahtumassa Oulussa

Mini-Remo: tein taikoja China Town Week-tapahtumassa Oulussa

大家好!

夜阑人静万虑抛,

意守丹田封七窍 ,

呼吸徐缓搭鹊桥 ,

身轻如燕飘云霄 .

 

kuva 5 week

Judyn taiteilema komia juliste hienolle viikolle, oli pakko päästä kuvaan sen kaa

..eiku anteeksi, mää vähä innostuin ko pääsin kertomaan China town viikosta ihan ite. Oli niin hienoa kuulla kotoista porinaa viime viikonloppuna. Oon tännään levitoinut Virpin luota mun eka Sihteerikkö M:än koneelle, koska se tosa vaa kuuntelee ’speeping meditation’ musaa. Se teki liian myöhään mustikka jooga tännään (yksi karmajoogan alalajike) nii se ei saa unta. Se ei nyt älyvä korjailla mun kirjotuksia. Mää oon ollu niin sekasin onnesta Jennin luona vietetystä viikosta ja China town tapahtumasta, etten ole hokannut tätä konetta aiemmin ryöstää. Voi tää juttu olla vähä sekava kun pitää vahtia sekä Virpiä että Maritaa eri osoitteissa. Voitteko kuvitella…?

 

Mulla oli tännään kans jänskä päivä, mutta kerron siitä huomena lissää, en varmaan ehi tännään salaa molempia kertua. M luulee vielä vähä aikaa olevasa mustikka, joten mulla pittää pittää kiirettä tän kaa.

kuva 1 tarakalla

Mää The Mini-Remo Jennin tarakalla (kuva Jenni)

 

KKYK(http://kkyk.fi/) ja Judy järjesti hienon ohojelman Ouluun kokonaiseksi viikoksi. Siellä oli nii palajo kaikkija kivvaa, johon en kaikkiin päässyt fyysisesti mukkaan,mutta levitoin aina välillä torin yllä sallaa. China town wiikon lauantaina 8.8. oli Oulu taiji seuralla kans vuoro essiintyä puolitista tuntia 13:00. Ne aloitti normireenit  jo 11 Ainolan puistosa ja siittä tuo Zhang Guangde loru tuli tohon alakuun. Soniin hyvä, että ainakin ton M:än pittää se opetella uuveksi mantraksi. Samala se oppii lissää tätä mun lempparikieltä.

Oli meleko pilivinen päivä ja alako sajella kans siinä vaiheesa ko OTS jengi lähti siirtymään torille. Määki sain kastua ihan kunnolla Jennin taka ritsillä. Minulle oli aika huimia kyytejä ja jänniä tilanteita mitä näjin. Ihmiset tuijotti minua täälläki niin iloisena. Ne halus tulla puhumaan, mutta ei ne uskaltanut, eikä ois saanetkaan Jenniä kiinni. Jennillä oli aina niin kova vauhti, ja se oli niin kivvaa. Mään niin kiljuin onnesta aina mutkisa, ne pyörittää niin kivasti mun qi:tä, että saan päänki välillä ihan sekasi.

Torille päästyvä alako saje taasen ihan kunnolla. Nuo kaikki pikkutytöt vaa seisoskelivat katosten suojisa, mutta Suuri Päällikkö sentään teki jottain satteesta huolimati. Kuvasta näkkee kuinka kova se saje oli.

kuva 2 valmistautuu

sade sade ropisee ja Mini-Remo ja Pikku-Remo hengailee ennen esitystä

Sitte mua alako vähä säälittää nuo katsojat ja muu jengi. Minä kävin jutteleen SateenTekijän kanssa. Mää lupasin kertua sille yhen toisen paikan, mikä tarvii enemmän sajetta ko nää. Niillä on viljatki ihan mätäntyneet peltoon isoilla alueilla. Se Sateentekijä oli niin hyvällä tuulella tällä kertaa että se tuli kattoon josko se lopettais vähäksi aikaa. Just sopivasti ehimme takas ja sain hyvän sopparin aikaan. Hän lupas samointien usemmaksi viikoksi poutaa. En saa ihan kaikkia kertua yksityiskohista, sori. 

Niimpä just ku alkoi seuran vuoro esiintyä saje loppu, esityksiä saivat tytöt ja pojat heittää ihan lyhythihasillaan. Lämmin tuli ja oli koko loppuajan. Siellä tehtiin qigongia, yang tyylin taijia ja chen tyylin tajia.  Tyhjällä kädellä ja aseilla varustettuina (miekoilla, sapeleilla viuhkoilla ). Yleisö sai osallistua lopuksi harjoituksiin. Yleisö oli oikein reipas ja osasi tehhä oikein hyvin kaikkija mitä ne tuli tekkeen. Kiitokset kaikille.

kuva 3 esiintyy

Otettiin välillä miekoilla vauhtia esitykseen (kuva LiYun Zhang)

 Kuvsta ei kyllä näje kuinka se aurinko alako kuumottaa. Näillä oli niin kivvaa ko voi ikuna olla. Kiitokset sateenTekijän kiltteydelle, kose poistui takavasemmalle joksiki aikaa.

 

kuva 4 viuhkat

Yleisöäkin oli sateisesta kelistä huolimatta (kuva Aki )

  

Harjoittelun ja esitysten päätyttyvä OTS porukkaa osallistui taiwanilaisten opiskelijoijen järjestämmään pieneen kalligrafia harjoitukseen ja paperin leikkuu harjoitukseen.  Niillä oli siinä niin kivvaa ettei ne malttaneet lopettaa ko Jennin piti lähtijä mun kaa muihin seikkailuihin. Jottai ne jäi niitten kaa turisemmaan. Mulla oli premmat billeet tiejossa, joten lähettii äkkiä.

Ai niise runo. Se käskee heittään huitsin kuikkaan kaikki tuhannet huolet ja pikku apinat sieltä pään sisältä. Ja käskee keskittyyn sinne dantianiin. Ja kun tän tekkee tarpeeksi hyvin ni pääsee lenteleen pääskysen lailla kevyesti ilimojen halaki. Aksu setä opetti tuota runoa kun se opetti helppua Zhang Guangde sarjaa, jolla saahaan koottua hajanaista mieltä. Marita kerto että Aksu setä oli luennoinut useamman viikon ajan hajanaisen mielen aiheuttamasta räjähtävästä qi:stä(tai jottain sinne päin, ainakin mieli ja qi siihe liitty jotenki ), sekä siitä miten YhdelläSuurellaAjatuksella nuo tuhat apinaa hiljennetään. Se räjähtänyt qi on siittä huono ku jos se mennee päähän ni siittä tullee sitte niin karmee rapula. Niise Marita keksi vihdoinkin mustikka metässä KuningasAjatuksen mikä olis se YksiSuuriAjatus: Olen Mustikka, niin samalla ne itikat ei haista mua eikä tykkää minusta ! Ja se onnistui siinä mantrassa nii hyvin, ettei sen tarvi ennää saastuttaa maailma otsonikerrosta myrkkyjen levityksellä. Sillä menne vaa jonku aikaa enne ko se herrää tosta transsista. Autan sitä ylleesä aika pijan, mutta nytte pitää tehä tää ensi sallaa. Ei kerrota sille, jooha ?joo, Kiitos:).

Hyvvää loppusyssyä kaikille toivottaen Mini-Remo,

huomena juttuva uuvestaan J