Home » Mini-Remo » Mini-Remon ensimmäinen elokuva teatterissa Suomessa- Kunfu Panda 3- ennakkonäytös

Mini-Remon ensimmäinen elokuva teatterissa Suomessa- Kunfu Panda 3- ennakkonäytös

Kaikki Mini-Remon kertomaa: Ette voi arvata miten ihmeissäni olin lauantaina (12.3.) kun Marita pelmahti pukuhuoneeseen ja otti minut issoon hallaukseen Sirpalta. Marita on välillä iha outo tyyppi, en ees kunnolla ennää muistanut kuka se on, koska mulla oli ollu niin tärkeitä qi hommia Sirpan luona.

a_1_WP_20160312_005

Lauantai illan valmistautumis evväät tuubin äärellä

Mutta sitte se alakoi sekoilla jottain jostain Kunfu Pandasta, jippii, että mää olin haljeta innosta. Mutta ne jutut keskeytyi ja mentiin kuuntelleen Akin Kiina kuulumisia. Sekin oli niin ihkua kuunneltavvaa, että unohin muut pandat. Mulla tuli melekein tippa linssiin kuunnellessani kuinka mukavaa siellä Kiinassa oli ollu ja mitä kaikkea Axu oli päässyt oppimaan. Suuri Päällikkö oli flunssasta huolimatta niin super energinen , että qi voimat oli selevästi kohillaan. Ehtivät ne hiukan Dawu:takin alotella, osa porukkaa oli vielä hiihtolomilla, mutta kaikilla oli ilimeisen mukavaa. Virallisen ossuuven jäläkeen muutamat innokkaat pääsivät apinoimaan jottain 49 qigong sarjaa perässä, minkä Aki oli siellä myös oppinut:

https://www.youtube.com/watch?v=-6imK1Gt3Y8

Reenien jälkeen Marita lähti kauppaan ostammaan illaksi naposteltavaa ja kertoi tarkemmin mihin mää pääsen sunnuntai iltapäivällä ! Mun piti taasen jäähä autoon vahtimmaan sen kamoja, ja oi joi miten mulla sinä aikana meinasi mennä pää sekaisin qi:stä ja kaikesta muusta mitä sain kuulla. 3D elokuviin katsommaan Kunfu Panda 3 etukätteen. Sain kuumenevaan päähän ensi avuksi Panda lakritsi jäätelöä. Se helepotti heti oloa. Illaksi pähkinöitä ja mää olin ihan pähkinöinä.

a_2_DSC_8764

Eiku tuubi auki ja tutkimaan mitä tarjotaan Kunfu Panda 1+2 :sta

Koska Marita ei ollu katsonut aiempia Kunfu Panda jaksoja, haki se meille hiukan tutustumis materiaalia iki-ihanasta netistä. Määhän olin kaikenlaisia pandoja nähnyt siellä täällä, mutta lupasin perehyttää tarvittaessa.

 

a_3_WP_20160312_015

olipas se Po aika ison näkönen

a_4_WP_20160312_053

Löyty sieltä aika jänniäkin kohtia, onneksi oli kamu vieressä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutta meinashan siinä mullaki tulla välillä pupu pöksyyn, onneksi Marita tarjos piilopaikan kainalossaan aina ku tarvin. Oli se Po oppinut melekosia temppuja.

Vihdoinkin koitti sunnuntai. Aamulla ja päivällä reenailtiin taijia/qigongia ja ulkoiltiin. Mää mietiskelin mitä asseita mun pittää ottaa mukkaan, miekkaa, viuhkat, kepit ? Ja Marita vaan mietti mitä se laittais päälle, ihan kuin siinä ois ollut jottain vaihtoehtoja ? Sen piti laittaa mustaa ja valkoista, jotta olemme sävy sävyyn ja teeman mukaisesti pukkeissa. Löytyhän sille ihan valakonen paita, jonka se tosin piilotti OTS paidan alle, ihan hölömö..

a_5_DSC_8774

Kohta ollaan valamiita kattomaan, ensin Anssi kuvvaa meitä parilla kameralla

Elokuva teatteri oli mukavan näkönen pieni paikka, ei ollut paljon ihmisiä. Joku tyyppi tuli ulos vastaan ja otettiin heti muutamia kuvia muistoksi tästä mun historiallisesta elokuva tapahtumasta. Anssi oli kiva, se antoi meille pussillisen karkkia ja vei meijät sisälle.

a_6_WP_20160313_025

Ja Sitten Stariin tositoimiin

Jumpe mitkä lasit sain nokalle. Jos niillä kattoi muualle kuin seinälle, niin maailma näytti tärähtäneeltä. Ihan hassut lasit ku ne laittaa silmät sekaisin. Mutta elokuva niillä oli kyllä tosi magee. Onneksi mää oon jo paljon yli 7v, siinä oli kyllä niin paljon aika pelottavia kohtia. Niillä laseilla Po:n maha heilui kyllä niin elävästi, ja romppeet ja tyypit lensi väillä yli hilseen..

Tämä oli puhuttu suomeksi, mää oisin kyllä halunnut että ne ois puhunut mun kieltä. Siellä oli kuitenkin kiinalaisia lyhtyjä ja maisemia, joten tuntui aika hassulta.

Siellä oli yks magee tyttö panda, jonka nimi oli Meimi tai Meimei! Mun on kyllä ihn pakko päästä uudelleen, mää en kestä jos en pääse. Mää tunnen yhen Meimin meijän seurasta !! Meimi Pandan nauha tekniikka oli lumoava, se pärjäsi sillä niin hyvin, että mää tarviin vähän vielä ’kertausta’ miten se menikään.

Istahettiin hetki kahviossa elokuvan jäläkeen. Siellä ois ollut yksi mun kokonen poika, joka ois halunnut mut mukaansa, mutta Marita oli niin ilkee ettei antanut. ..vähän niinko lälällää vaa…muttei suoraan:Mistä tuo sai tuommosen…Kiinasta…:).

a_7_DSC_8776

ooooohh, elokuva loppunut ja unenomainen unelma fiilis päällä

Comments are closed.