Home » Mini-Remo » FlyHigh ja harakkasillan satuja Zhuang YongChangin leirillä 6-9.10.2016

FlyHigh ja harakkasillan satuja Zhuang YongChangin leirillä 6-9.10.2016

fb_dsc_7219_leikattu_min

heipparallaa kaikki,

Siis ei noista sihteeriköistä ennää oo mihkään. Ne on vieläki ihan sekasin leiristä tai muista hömppähommista. Mutta määpä keksin konstin miten pääsen iha itte kirjottaa tänne. En voi kertua miten, jotta kaikki pandat ei ryykää tänne lokkaamaan. Ja o iha heleppo imuroija kaikenlaisia kuvija noilta internetin pääsivuilta. Siis sit ku pääsin taas tänne alamaailmoihin. I have been flying soooo High after camp, that haven’t missed anybody or seen anybody. Camp was soooo cool and hot…almost burned myself…as somebody else too.

Harmi vaan ku kesti niin kauvan, että ennoo varma muistanko mitä kaikkee super ihanaa tapahtu kaks viikkua sitte. Pekingin mestari saapu hyvävoimasena Ouluun kuvalokin mukkaan keskiviikkona illalla, meijän ilonen ja uber energinen taksikuski Axeli kävi hakemassa Mestarin Lapland hotelliin nukkuun.

fb_img-20161005-wa0002

 

fb_dsc_7185_min

 

Yhen yön nukkumisen jäläkeen Mestari Zhuang laitettii heti ylleisön etteen puhhuun enkkua. Mää koitin sille huuvella aina välillä omalla kielellä, ni se vähä meni sekasin eikä aina muistanut kaikki sanoja. Kohteliaasti mut lopulta vaiennettiin ko mulla oli niin paljon asiaa ja kysyttävvää.

fb_dsc_7196_leikattu_min

fb_dsc_7198_min

Mestari kerto mm DYYSGin pääperiaatteet, mitkä voitta lukia noista kuvista. Mää niin tykkään noista kuvituksista, ne o niin kivoja että.. Nuo o niin rentoja tyyppejä että… ODL talon Wegelius sali ei harmittavasti ollu ihan täynnä, mutta silti en mää ehtinyt laskia niitä kaikkia. Ne oli vaan suurin osa niin ujoja, että Mestari oli vähä ihmeissään ku kysymyksiä tuli niin vähä muilta ku multa. Ehti hyvin vastata mulle kaikki sallaisuuvet.. oisitta itte kysyneet jos haluatte tietää..nii..

Mutta ok suurin sallaisuus on, että Daoyin is for Life, happy life.

Mutta semmone kuitenki, että ei tarvi reenata ku korkeintaan tunti aamulla ja illalla, muuten mennee överiksi. Päivittäin tarttee kuitenki vähä reenata jotta kehittyy, aianski meditoija jossei muuta ehi.

fb_img-20161007-wa0002Axu vei Mestarin syömään kaikkea hyvvää oululaista ruokaa joka päivä ja näytti paikallista elämää siellä sun täällä, mää en ehtinyt seuraamaan niitä ko mää valmistauvvuin reeneihin.

Perjantaina alettii käyvä läpi hänen ja Hu XiaoFein kehittelemää lämmittely sarjaa. Sitä oltii seurassa tehty jo aika pitkään. Sallaa  🙂 Mulla oli tosi hyvät paikat ja kyselin taas välillä kaikenlaista pientä siinä selän takana, mutta ei mua ennää notteerattu mitenkään..

Ei kuulema saa liikaa kysellä hengittämisestä, pittää kuunnella ommaa kehua, se kyllä kertoo miten pittää hengittää. Sehän oli se elämän pittuuvven sallaisuus Suurelta Mestarilta. Siis se hengityksen väli…täh, oisitta itte tulleet paikalle niin tietäsitte mistä juteltiin :), no ens kerralla voitta sit tulla ja kuulla enemmä. Leirin ainua ryhmis otettiin perjantai illan päätteksi salilla. Onneksi mää sain ne järjestyyn ees sillon…

Viikonlopun toinen pääsarja oli Zhang Guangden kehittelemä munuaisten(Yin elin) aktivointi sarja, koska kylymä talavi o tulossa. Munuaisen yang elimenä oleva virtsarakko elimen meridiaaneja myös harjoitetaan sarjassa. Munuaisten tunne on peleko, jota voijaan munuais sarjaa reenaamalla vähentää.

Mestari käytti hyvin Agsun uutta tyttö meridiaani nukke ’vauvaa’ aku-pisteijen ja meridiaanien esittelyssä. Onnex Alice on niin joustava, ettei menny rikki. Kukkaan muu ei kuullut sen huutoa ku mää. Esko ois varmaan romahtanut alta aikayksikön…Esko on niin iso ja kömpelö ni se oli jätetty kotija. Mulla oli mukavat jutut Alicen kanssa väliaikoina, ois kiva nähhä uuvestaan.

Siinä munuaissarjassa o kaikkeja jännää liikettä, mm fanttiliike, josta ehin kaappaamaan kans yhen kuvan tohon seuraavaksi. Kuulema kivasti kipunoi munuaisissa nuo liikkeet.. Muutamat juoksi aika ahkerraan etteisen pikkuhuoneissakin. Jottain ne liikkeet vaikutti sitten. Kun tarpeeksi reenaa niin munuaisen ääni ’itku’ voi olla myös vähempänä nykyajan pimiään ja kylymään talavi aikaan.

.fb_dsc_7235_leikattu_min

Reenit alotettiin lauvantaina ja sunnuntaina taolaisella tervehdyksellä ja heipoilla. Pienellä hihityksellä saatiin homma melekein toimiin koko loppuleirin ajan. Eihän ne iha oikein ossaa kaikkija ääntää, mutta toi ope o niin reilu, että oli ymmärtävinnään 🙂 Tosa seuraavasa kuvasa on melekein synkka päälä.

fb_dsc_7471_leikattu_min

 

Lauvantain reenien päätteksi pikku porukka lähti heitteleen isoja kuulija hohto ränniin Heinäpäässä. Tai jottain hohtavvaa se oli, emmää oikein kuullut mitä ne sano tehneesä.  Tommonen sininen suomi fiilis siellä näyttää olleen. Kuulema jotku osui keiloihinki vahingossa. Mestari oli ekkaa kertaa nakkelemassa ja oli ihan hyvä täsäkin lajissa. Pittäähän sen ollaki ku kerta on urheiluyliopiston proffa. Nehä ossaa mitä vaan millon vaan, varsinkin FlyHigh nämä QigongMestarit. Saunomisen yhteydessä hallilla Mestarille esiteltiin MadeInFinland tuotteita nestemäisessä muodosa. Kirpeetä tais olla :).

fb_dsc_7335_minfb_dsc_7344_min

Sunnuntaina porukka jatko munuais sarjan opettelua Merikosken salilla. Mulla oli taasen tosi hyvä aitiopaikka olla apuopena, osa kuuli ja osa ei. Ainaki yx otti aina tiukan katse kontaktin ja sai vähä lisä opetusta, tai ainaski keskittymisapuja.

Zhuangilla oli tietenkin omanlaisensa tapa korjailla äänettömästi oppilaiden virheitä. Loi mukavan rauhallisen eteerisen reeni tunnelman. Hyvin porukka näytti tottelevan ja oppivan. Josaki välissä Zhuang taasen jutteli niistä mikä on riittävä määrä reeniä. Tällä kertaa mikä määrä askelia polovien säästämiseksi on sopiva. Ei tartte kävellä enempää ko 10 000 askelta per päivä. Poloven nivelet on suunniteltu kestämmään ton verran. Eihä autonkaan nivelille luvata ku tietty määrä kilometrejä, sama se on ihimisen nivelien kaa.fb_dsc_7482_min

 

Sunnuntai harjoitusten päätteeksi Zhuang kertoi tosi kauniin ja liikuttavan tarinan kehon harakkasiltaan liittyen: Maailman pojan ja taivaan tytön rakkaustarina pienestä onnen hetkestä yhdessä. Nii se vaan on herkkä tuo meijän päämeridiaanien kytkennän toimiminen. Muistakaapa pittää se kieli siellä misä pittääki ku reenaatte, jotta reitti yhteyvet toimii !

fb_wp_20161023_021

Harakkaan liittyen mää taisin taas oppia yhen uuven oululaisen sanan merkityksen. Mää oon aina ihemetellyt mitä tarkottaa ku joku sannoo ettei ymmärrä jonku kirjottamia harakan varpaita:). Näin ku yx tyyppi teki liikkeistä itelle muistilistan ja oppi muka ulkoa noilla muistiinpanoilla, hih…tosi harakan varpaita..Onneksi mulla on kokemusta kuvaannollisista kielistä ja kirjoituksista.

 

Ja aivan koko leirin lopettajaisiksi ja leirin huipennukseksi vietimme hauskan illan Villa Kaljaasissa hyvin syöjen, harkiten juoden , lämpimästi saunoen , hyvää grillaten, toisiamme viihyttäen. Tais olla yksi lyhyt puhekin seassa. Joo, yksi vaan. Lyhyt. Sitten oli lisää juttuja ja turinoita ja kielen opettelua puolin ja toisin.

fb_dsc_7500_min

fb_wp_20161009_001_leikattu

No, ehkä siellä grillikatoksessa tai jossain muuvalla tuli joku toinenkin puhe, ehkä..ei voi muistaa kaikkia. Tavaroita unohtu tai hukkui, osa löyty osa ei, mutta Ken löytää saa pittää. TaoTao järjestelee miten kullekin tarvii.

Ken siis tietää muttei kerro 🙂

Uutta Zhuang leirijä ootellen, mutta onneksi on välillä muutaki hauskaa eli ZF leiri joulun alla, jeeeee 🙂

See you later. This time ’later’ did not mean never 🙂

Lokkaajana Teidän ihku ihana Mini-Remo 🙂

P.S. Kaikki kuvat on imuroitu internetin pääsivuilta vappailta markkinoilta, osan hakkeroin FTP streamistä parista sallaisesta putkesta.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.